Venetië

Berlijn

Côte d'Azur

Parijs

 

Brugge banner

Er is weleens tegen ons gezegd: “Brugge, dat is nu echt een stad voor jullie. Veel cultureel erfgoed, schoon, goed onderhouden etc. etc.” We hebben dat advies toen op ons ‘to-do’ lijstje gezet en er verder niets meer mee gedaan. Tot er een moment kwam dat we er gewoon even tussenuit wilden. Het Programma van Wensen gaf aan: niet te lang en niet te ver. Met dat in gedachte werd het oude ‘to-do’ lijstje weer opgediept. We zeiden het bijna gelijktijdig tegen elkaar: “Een paar dagen Brugge, dat we daar niet eerder aan hebben gedacht?"

 

Brugge art.foto

Voor de ultieme middeleeuwse sensatie ga je naar Brugge, De binnenstad is een sprookje!, schreef iemand als review. Brugge doe je vanuit een romantische paardenkoets of varend over ‘De Reien’, schreef weer een ander. Ook was er een meisje dat het wel romantisch had gevonden om hand in hand met haar vriendje over de Brugse bruggetjes te lopen.

Wat men ook schreef: we hebben mogen constateren dat al die positieve reviews niet overdreven zijn. Het is er leuk, mooi en gezellig. De Bruggenaren die we hebben ontmoet waren bovendien heel erg aardig en attent. Als dat de volksaard is dan heeft Brugge nog een reden om er een paar dagen te gast te willen zijn. Wij hebben het er in ieder geval erg naar onze zin gehad.

 

Verwijzingslink(s)
Meer informatie over Brugge vindt u via de verwijzingslink(s) in de menukolom aan de linkerkant.

Noot: Gebruikte muziek: "My Selected Theme" "Music For Youtube Videos" "Royalty Free Music"

Home