Venetië

Berlijn

Côte d'Azur

Parijs

 

Locarno banner

 

Locarno art.foto2

Locarno is vooral bekend van het jaarlijks terugkerend filmfestival. De foto in de banner toont de gigantische projector en een enorm projectiedoek dat bij de openluchtvoorstellingen worden gebruikt. Maar Locarno is natuurlijk wel meer. Het centrum is gezellig en u kunt fantastisch langs het Lago Maggiore wandelen.

 

 

Ga vanuit Locarno met de kabelbaan naar Orselina met de mooie pelgrimskerk Madonna del Sasso of naar Cardada en bekijk van grote hoogte het meer en diens omgeving. Vooral het uitkijkpunt bij Cardada is spectaculair. Of ga, bij voorkeur met de trein, naar Ponte Brolla waar je niet ver van het stationnetje in de diepte de uitgesleten rotspartijen ziet waar mensen op verschillende manieren recreëren.

 

 

 

Locarno art.foto 1
Als u van het stationnetje met een kabelbaantje naar boven gaat komt u in Rasa, een leuk klein bergdorp. Het slingerweggetje door het dorpje brengt u bij een open vlakte met een fantastisch uitzicht. Het zijn zomaar wat mogelijkheden die een verblijf in Locarno aangenaam kunnen maken.

  

Noot: Gebruikte muziek: "Sax Song" "Music For Youtube Videos" "Royalty Free Music" "ASMR"

Home